BLOG April 2021

Tulpen Tour

26-4-2021 door Walther 

Altijd tricky de tulpen, op het moment dat je een goede locatie hebt gepot, kunnen ze al lang weer getopt zijn op het moment dat je er weer komt om te shooten ;) Natuurlijk licht, geschoten met de 70-200.

Tulpen shoot met Donika

Tulpen

Spring is in the air

21-4-2021 door Walther 

Deze foto van Donika had ik nog niet eerder gepubliceerd omdat voor het wat preutse facebook en instagram vrouwentepels bedekt moeten zijn om daar niet geblocked te worden. Waarom dat zo ingewikkeld moet zijn is me nog steeds een raadsel: mannen, vrouwen (en ook degenen die het niet precies weten) hebben allemaal tepels toch? Flickr heeft het prima opgelost door met safety levels te werken, waarbij deze foto als 'moderate' gekwalificeerd wordt. Dat moet op andere platforms toch ook gewoon kunnen zou je zeggen?
Maar goed, voor social media moesten dus even wat extra grasjes erbij getekend worden om deze foto toch te kunnen posten. Door te deeplinken naar flickr kan hij in deze blog wel gewoon origineel 😇
Vorig jaar deze plaat geschoten in Friesland, een snelle shoot omdat het toch net wat frisser was dan het op deze foto lijkt. Geen flitsers deze keer maar mooi warm avondlicht en prachtige wolkenluchten.

Spring is in the air

Kwelderlandschap, Friesland

Freestyle op het Amstelmeer

7-4-2021 door Walther 

Op een doordeweekse dag even ontsnapt om freestylers vast te leggen op het Amstelmeer. Frisjes maar leuk om de 400mm 2.8 weer eens van stal te halen! Met Amado Vrieswijk en Ezri Heymans.

Amado Vrieswijk

Ezri Heymans