BLOG Februari 2021

Nationaal Militair Museum

28-2-2021 door Walther 

Alle musea zijn dicht maar voor het Nationaal Militair Museum staan nog een paar interessante vliegtuigen buiten :)

Convair F-102A Delta Dagger

North American F-86 Sabre

Owning the place!

26-2-2021 door Walther 

Voor deze shoot had ik vooraf al wat op de locaties gegoogled natuurlijk, maar deze mega hal bleek in werkelijkheid nog imposanter dan ik dacht! Ondanks de schaal van alles hebben we toch een plaat kunnen maken waarbij zelfs dit enorme ding ondergeschikt is aan de attitude van het model. Super teamwork weer met Donika!
Geschoten met de Canon RF15-35mm en licht van de Elinchrom ELB500.

Donika owning the place

Behind the scenes
Voor het idee van schaal: als je goed kijkt zie je voor de deur nog een accupack en lampstatief.

Brutalisme in Nederland

24-2-2021 door Walther 

Brutalistische architectuur facineert me enorm, de lompe functionalieit ervan is gewoon op een bepaalde manier cool. Het heeft ook wel iets dystopisch vind ik altijd. Al sinds de Bond films hebben de schurken vaak van die inmens grote, brute onderkomens en laboratoria. Maar bv ook in Blade Runner 2049 heeft de ├╝berschurk weer zo'n super minimalistische betonnen ruimte. Superschurken hebben altijd de meest geweldige architecten lijkt het wel! In Nederland is er niet brutalistische architectuur te vinden, maar wie goed zoekt.... Schurken heb ik er niet aangetroffen overigens ;)

Brutalisme in Nederland

Brutalisme in Nederland

Zelfportret met vintage Eumig C3

3-2-2021 door Walther 

Snel zelfportret met een vintage camera die ik op marktplaats niet kon laten liggen vanwege de intrigerende looks ervan. Deze Eumig C3R is een in 1958 gemaakte 8mm cine camera. Hij heeft maar liefst drie lenzen die je naar wens op de juiste plek kunt draaien. Geen batterijen maar gewoon opwinden! Alles volledig metaal, ik ben echt onder de indruk van de bouwkwaliteit van dit ingenieuze en prachtig gemaakte apparaatje!

Geschoten met de Canon R5, Elinchrom ELB500 met snaplux octa en een gravity backdrops achtergrond. Super die eye AF op de R5 voor selfies trouwens!

Zelfportret met een vintage Eumig C3r.