BLOG Augustus 2018

Fotoshoot met Donika

20-8-2018 door Walther 

Behoudens wat workshops hier en daar doe ik zelf niet veel één op één model shoots. Ik wil graag mooie platen maken maar ik heb domweg niet zoveel met fashion. Na een bewezen goede klik met Donika tijdens een workshop eerder dit jaar had ik weer met haar afgesproken. Zo kwam het dat ik in m'n favoriete Makkum de prachtige Donika meermaals voor de lens kreeg. Sietse Jansen was m'n broodnodige licht assistent: het waaide flink en de 1.30m octabox was zonder statief niet blijven staan. Super ontspannen hebben we een paar hele toffe platen kunnen maken, ondanks de muggen en boze mieren op de locatie van de shoot. De elinchrom ELB500 voldeed uitstekend, zeker voor herhaling vatbaar!
Donika

Donika

Reuzen Royal de Luxe

18-8-2018 door Walther 

Gisteren de reuzen van Royal de Luxe in Leeuwarden bezocht. Het was veel te druk om de platen te kunnen maken die ik had willen maken, maar in goed gezelschap was het zeker de moeite waard om er even te kijken!
Reuzen van Royal de Luxe Leeuwarden

Workshops Makkum

3-8-2018 door Walther 

Zo, het zit er op, deze week twee fotoworkshops gegeven op de Holle Poarte in Makkum, een Nederlandse groep en een Duitse groep. Een beproeving want het was zo heet dat m'n meebrachte dino fotomodellen bekant smolten van de hitte ;) Super tof om te doen en leuk te horen dat de deelnemers erg enthousiast waren. Volgend jaar misschien nog maar eens doen dit!