BLOG Maart 2018

Professional Imaging 2018

26-3-2018 door Walther 

Prima dagje professional Imaging gedaan vandaag met fotomakker Jeroen Oosterveld. Leuk om alle bekenden weer live te zien en te spreken. Ook prima om wat apparatuur ook even echt vast te houden: de nieuwe Canon EF 85mm f/1.4L IS USM, de Canon EF 400mm f/2.8L IS USM II en de Elinchrom ELB500 bijvoorbeeld. Naast het boek van Lindsay Adler maar één nieuwe ding gekocht: de LitraTorch. Bedacht om te functioneren als een extra lichtje op m'n underwaterhousing. Ziet er goed uit, deze heeft (in tegenstelling tot de Lume Cube) ook instelbare lichtsterkte. Een gopromount en zelfs een kleine diffuser zijn ook meegeleverd. Maar eens aan de tand voelen in Makkum komende tijd!

The Etta James Experience @ Estrado

25-3-2018 door Walther 

Gisteren had ik de kans om The Etta James Experience te fotograferen in Estrado, Harderwijk. Supertoffe band en Estrado is ook een leuke locatie. Helaas is het bij bands met veel mensen op het podium altijd lastig om ook drummer, blazers en achtergrondzangeressen er goed op te krijgen: je wilt niet continue met je snuit vooraan staan en de doorkijkjes zijn wat spaarzaam. Deze keer maar eens met twee camera's gefotografeerd, dat scheelde in elk geval een flink aantal lenswissels. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken!
The Etta James Experience, Floor Kraayvanger

Einde walkstool

24-3-2018 door Walther 

Vandaag mn eerste voetbalwedstrijd van het jaar geschoten. De 400mm op m'n monopod gemonteerd, ik nam plaats op m'n walkstool en daar lag ik: poot afgebroken :( Apparatuur nog heel geloof ik maar het was niet tof! Nou ben ik niet de kleinste, maar over het aangegeven maximumgewicht van max 225kg ben ik toch echt niet heen gegaan. Maar eens zien of dit onder garantie valt.
update: onder garantie een nieuw exemplaar ontvangen, perfect!