BLOG Januari 2017

Einde 52 creative selfies project 2016

4-1-2017 door Walther 

2016 heeft me veel gebracht: leuke opdrachten mogen doen en daardoor veel leuke mensen leren kennen, m'n skills verder kunnen aanscherpen, m'n eerste workshop gegeven en het is zowaar gelukt elke week een zelfportret te maken! #52creativeselfies2016 is hiermee ten einde en ik ben best een klein beetje trots op mezelf: zoals gehoopt heb ik idd veel geleerd door verplicht van mezelf elke week creatief te moeten zijn.

Geweldig als blijkt dat maffe ideeën zoals een facedown foto in een leeg zwembad of bij de McDrive ook gewoon uitvoerbaar zijn. Ook de eerste duo selfie met the one and only 'voetbalmoeder in high heels' was dikke pret. En ondanks zorgvuldig opletten of er niemand aankwam werd ik toch gespot door een passerende automobilist toen ik languit bij de bushalte lag. Hij stopte en keerde razendsnel om te informeren of het wel goed ging met die rare snuiter die 's-avonds laat nog een long exposure facedown foto aan het maken was :) Dit project hielp ook te werken aan m'n matige photoshop skills maar zeker ook om m'n gêne om zelf in beeld te zijn te overwinnen: het is opeens niet raar meer om midden in de polder op een dijk aan een denkbeeldig touw te trekken of met een setje badeendjes in het water te staan ;)

Kortom veel geleerd, gelachen en erg leuke reacties gehad, thnx iedereen! Wat overblijft is een flinke set met half afgemaakte platen die ik zelf toch net niet goed genoeg vond. Er resteert ook een flinke lijst met ideeën voor nieuwe selfies. 

52 creative selfies 2016

En nu? Stoppen en iets totaal anders doen? In het zelfde tempo doorgaan in 2017? Of proberen de kwaliteit te verbeteren door de frequentie te verlagen naar 1x per maand? Totaal ander thema? 
Ik zou het ook wel leuk vinden om in teamverband met andere creatieven iets te doen. Naast commercieel werk put ik veel energie uit een creatief projectje, daarbij wil ik mezelf niet teveel herhalen en ook weer nieuwe uitdagingen aangaan, stilstand is immers achteruitgang! 

Help me out, wat vond jij de meest en minst geslaagde plaat van #52creativeselfies2016 en waarom? Heb je nog goede suggesties, maffe ideeën voor een nieuw project, voorstellen tot creatieve samenwerking? Ik geef mezelf nog een week om wat te verzinnen, hahaha!